CombiGene´s lead project CG01 has received funding from the European Union´s Horizon 2020 research and innovation programme

Tjänsten som Senior Project Manager pre-clinical

Vi söker en Senior Projektledare som har gedigen erfarenhet inom genterapi. Vi ser gärna att du också har kunskap inom läkemedelsutveckling och process utveckling av produktionsprocesser.
Du skall implementera, driva och vidareutveckla nya och befintliga projekt på ett sätt som överensstämmer med strategin inom CombiGene. Du skall ansvara för och projektleda genomförandet av del-projekt och vetenskapliga aktiviteter inom varje enskilt projekt. Du kommer att samarbeta nära med övriga anställda på CombiGene och bolagets VD, som du även kommer att rapportera till, samt externa forskare och CROn.

Du ska skriva/koordinera studiedokumentation (inkl. protokoll och rapport), upphandla tjänster från CRO samt koordinera arbetet mot CRO och övriga involverade. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt med internationella CRO/samarbetspartners/forskargrupper samt myndigheter, vilket ställer höga krav på förståelse för olika kulturer samt en stor diplomatisk förmåga.

Du har en stark drivkraft med förmåga att ta egna initiativ och är duktig på att kommunicera. Då företaget är litet måste du ha en “can do” attityd och inte vara rädd för att kavla upp ärmarna. Samtidigt som du är självständig, trivs du också med att ha en samordnande och projektledande roll i ett team med externa partners.

Läs mer om tjänsten här >>

I denna rekrytering samarbetar vi med PeakSearch. För frågor om tjänsten eller ansökan vänd er direkt till Peak Search